Τελικός Κυπέλλου: πρόβλημα λόγω του φάιναλ 4 μπάσκετ

Τελικός Κυπέλλου: πρόβλημα λόγω του φάιναλ 4 μπάσκετ

Το σενάριο να μετατεθεί ο τελικός του Κυπέλλου κατά μία ημέρα (για την Κυριακή 22 Μαΐου αντί το Σάββατο 21 του ίδιου μήνα) θα συζητηθεί τη Δευτέρα, στη σύσκεψη των εμπλεκόμενων μερών με την παρουσία της ΕΠΟ, της αστυνομίας και των δύο φιναλίστ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σενάριο να μετατεθεί ο τελικός του Κυπέλλου κατά μία ημέρα (για την Κυριακή 22 Μαΐου αντί το Σάββατο 21 του ίδιου μήνα) θα συζητηθεί τη Δευτέρα, στη σύσκεψη των εμπλεκόμενων μερών με την παρουσία της ΕΠΟ, της αστυνομίας και των δύο φιναλίστ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, όπου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τα μέτρα ασφαλείας, κάτι που βρίσκει αντίθετη την Ομοσπονδία.

Οι δύο ομάδες εμφανίζονται κατ’ αρχάς αρνητικές, αλλά εάν επιμείνει η αστυνομία, ενδεχομένως να παραταθεί κατά μία ημέρα η διάρκεια της περιόδου. Ο λόγος της εμπλοκής είναι η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στο Βελιγράδι, ο τελικός του οποίου γίνεται Σάββατο 21 Μαΐου.

Πανηγυρισμοί-παγίδα

Εάν έχουν προκριθεί οι «ερυθρόλευκοι» και κατακτήσουν το τρόπαιο, το κλίμα θα γίνει πολύ εκρηκτικό, μιας και αναμένεται να βγουν στους δρόμους της Αθήνας οι οπαδοί τους για να πανηγυρίσουν ταυτόχρονα με τους φιλάθλους του ποδοσφαιρικού Κυπελλούχου, ειδικά εάν είναι ο Παναθηναϊκός. Κρίσιμο θέμα που παραμένει ανοικτό, είναι αυτό του αριθμού των εισιτηρίων που θα διατεθούν στον τελικό του ΟΑΚΑ.

Παρά την κοινή θέση του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ να πάρουν από 22 χιλ. εισιτήρια, η αστυνομία θεωρεί σε πρώτη φάση μεγάλο αυτόν τον αριθμό και προτείνει να διαθέσουν οι δύο φιναλίστ από 17 χιλ. εισιτήρια ο καθένας, όπως στον τελικό του 2018 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, συν τα εισιτήρια που θα διαχειριστεί η διοργανώτρια ΕΠΟ.

Το αντεπιχείρημα των δύο ομάδων είναι ότι τότε υπήρχε κλίμα έντασης, ενώ τώρα η κατάσταση είναι ήρεμη και προβάλλουν το παράδειγμα του μεταξύ τους τελικού το 2014 που πήραν από 22 χιλ. εισιτήρια, χωρίς να γίνει το παραμικρό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή