Άρης: Εκτός Σάσα και Γκάνεα με Ολυμπιακό

Άρης: Εκτός Σάσα και Γκάνεα με Ολυμπιακό

Χωρίς τον Λούκας Σάσα και τον Κριστιάν Γκάνεα θα παραταχθεί ο Άρης στο ματς με τον Ολυμπιακό

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τον Λούκας Σάσα και τον Κριστιάν Γκάνεα θα παραταχθεί ο Άρης στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποκόμισαν πρόβλημα τραυματισμού στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν δεδομένο ότι θα απουσίαζε από τον αγώνα με τους Πειραιώτες αλλά ο Ρουμάνος αμυντικός έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει.

Ο Χερμάν Μπούργος δεν υπολογίζει και τον Καμαρά. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη είχε αποβληθεί στο ματς της Λεωφόρου.

Η ενημέρωση του Άρη:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη  για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (08/05), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Fabiano Leismann, Brabec, Bertoglio, Mancini, Ndiaye, Matilla, Sundgren, Luis Palma, Doukoure, M’Bakata, Sakic, Hajrovic, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Kamara (τιμωρημένος), Lucas Sasha, Ganea, Benalouane, Cristian Lopez (τραυματίες), Denis, Lumor Agbenyenu».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή