Madrid Open: «Υπέταξε» τον Τζόκοβιτς και προκρίθηκε στον τελικό ο Αλκαράθ

Madrid Open: «Υπέταξε» τον Τζόκοβιτς και προκρίθηκε στον τελικό ο Αλκαράθ

Τον δεύτερο Masters τίτλο της καριέρας του θα διεκδικήσει ο απίθανος Κάρλος Αλκαράθ που επιβλήθηκε με 2-1 σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς και προκρίθηκε στον τελικό της Μαδρίτης

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον δεύτερο Masters τίτλο της καριέρας του θα διεκδικήσει ο απίθανος Κάρλος Αλκαράθ που επιβλήθηκε με 2-1 σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς και προκρίθηκε στον τελικό της Μαδρίτης.

Ο Ισπανός, Νο.9 της Παγκόσμιας κατάταξης μία ημέρα μετά τη νίκη του επί του Ναδάλ «καθάρισε» και τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου. Ο Αλκαράθ δείχνει γιατί θεωρείται όχι άδικα το επόμενο νούμερο ένα του κόσμου στο τένις.

Μάλιστα, στέλνει μήνυμα εν όψει του Ρολάν Γκαρός που είναι στο τέλος Μαΐου. Ο νεαρός Ισπανός έχασε το πρώτο σετ αλλά δεν πτοήθηκε.

Ισοφάρισε και οδήγησε το ματς στο τρίτο σετ. Είχε ευκαιρία να κλείσει το ματς στο 6-5 αλλά ο Τζόκοβιτς έσβησε ματς πόιντ οδηγώντας την αναμέτρηση στο tie break όπου ο Ισπανός έδειξε απίστευτη ψυχραιμία.

Ο αγώνας κράτησε 3 ώρες και 38 λεπτά με τους δύο τενίστες να προσφέρουν υπέροχο θέαμα με υψηλού επιπέδου χτυπήματα.   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT