Superleague, Απόλλωνας Σμύρνης – Λαμία 0-0: Στη δεύτερη κατηγορία η «ελαφρά ταξιαρχία»

Superleague, Απόλλωνας Σμύρνης – Λαμία 0-0: Στη δεύτερη κατηγορία η «ελαφρά ταξιαρχία»

Ο Απόλλωνας Σμύρνης ήθελε μόνο νίκη απέναντι στη Λαμία με το 0-0 με τον οδηγεί στη Superleague 2

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Απόλλωνας Σμύρνης ήθελε μόνο νίκη απέναντι στη Λαμία με το 0-0 με τον οδηγεί στη Superleague 2.

Η Λαμία θα αγωνιστεί στα μπαράζ με στόχο την παραμονή στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Απόλλωνας είχε τον έλεγχο, απείλησε αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα του έδινε τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς δυνατά και προσπάθησαν να κερδίσουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Οι δύο ομάδες κυκλοφορούσαν τη μπάλα και έκαναν ευκαιρίες, δίχως όμως κάτι το ιδιαίτερο.

Ο Απόλλωνας είχε τον έλεγχο του ματς την πρώτη μισή ώρα και προσπαθούσε να βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να επιτεθεί. Στο 43’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι μετά από κεφαλιά του Βιτλή.

Στο 52’ ο Ντάουντα πήρε την κεφαλιά αλλά αυτή κατέληξε άουτ. Στο 69’ ο ίδιος παίκτης απείλησε και πάλι αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 86’ ο Απόλλωνας έχασε νέα ευκαιρία με τον Τσιλούλη ενώ λίγο αργότερα ο Γιαννιώτας σούταρε με τον Σαράνοφ να διώχνει με υπερένταση. Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη στιγμή του ματς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή