La Liga, Μπέτις – Μπαρτσελόνα 1-2: «Λύτρωση» στις καθυστερήσεις

La Liga, Μπέτις – Μπαρτσελόνα 1-2: «Λύτρωση» στις καθυστερήσεις

Με γκολ του Ζόρντι Άλμπα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η Μπαρτσελόνα πέρασε από την έδρα της Μπέτις (1-2) για την 35η αγωνιστική της La Liga

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γκολ του Ζόρντι Άλμπα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η Μπαρτσελόνα πέρασε από την έδρα της Μπέτις (1-2) για την 35η αγωνιστική της La Liga.

Με το τρίποντο αυτό η Μπαρτσελόνα εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό τη δεύτερη θέση. Η ομάδα του Τσάβι 69 βαθμούς τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η Μπέτις από την άλλη έμεινε στους 58 βαθμούς και έχασε έδαφος για την τέταρτη θέση. Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα έκαναν πασίγιο τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τους κυπελλούχους Ισπανίας.

Η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ στο 76’ με τον Ανσού Φατί. Τρία λεπτά αργότερα ο Μαρκ Μπαρτρά ισοφάρισε για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζόρντι Άλμπα έδωσε τη νίκη στους «μπλαουγκράνα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή