Superleague, ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-0: «Καθάρισε» ο Φελίπε

Superleague, ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-0: «Καθάρισε» ο Φελίπε

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης για την έκτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης για την έκτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Κρήτης έφτασε τους 44 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας. Ο Αστέρας από την άλλη έμεινε στους 40 και είναι  τρίτος.

Το γκολ του Φελίπε στο 72’ έκρινε την αναμέτρηση. Ο Αστέρας έχασε σημαντικές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 7’ αλλά το σουτ του Καμάου κόντραρε. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Σίτο δεν έπιασε καλά το σουτ, η μπάλα έφτασε στον Άλβαρες με την προσπάθειά του να καταλήγει κόρνερ.

Στο 19’ ο Μεγιάδο σούταρε έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 30’ ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Η φάση ξεκίνησε από κλέψιμο του Μπαράλες έξω από την περιοχή του ΟΦΗ. Ο Μουνάφο έκανε την κάθετη μπαλιά βγάζοντας τετ α τετ τον Ριέρα αλλά το τελείωμα του τελευταίου ήταν αδύναμο.

Στο 35ο λεπτό ο Παπαδόπουλος έκανε διπλή απόκρουση σε ευκαιρία του ΟΦΗ. Ο Καμάου κατέβασε τη μπάλα, πάτησε περιοχή αλλά το σουτ του αποκρούστηκε από την Έλληνα τερματοφύλακα. Στη συνέχεια της φάσης, ο Νέιρα κέρδισε τη μπάλα αλλά το τελείωμά του ήταν αδύναμο.

Στο 41’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο Σίτο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά και η μπάλα έφτασε στον Ριέρα που δεν κατάφερε να νικήσει τον Επασί με διπλή προσπάθεια.

Στο 57’ η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς είχε νέα καλή στιγμή με τον Ριέρα. Τρία λεπτά αργότερα ήταν σειρά του ΟΦΗ να απειλήσει αλλά ο Φελίπε αστόχησε εξ’ επαφής.

Η ομάδα της Κρήτης άνοιξε το σκορ στο 72ο λεπτό. Μετά από καλή ανάπτυξη των Κρητικών ο Παπαδόπουλος έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Τοράλ, ο Φελίπε πήρε το «ριμπάουντ» και με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 74’ ο Σόνι έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή, σούταρε από διαγώνια θέση αλλά αστόχησε. Στο 85’ ο Αστέρας έχασε νέα ευκαιρία όταν ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά μετά από μπαλιά του Καρμόνα αλλά δε βρήκε στόχο.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλη ευκαιρία στο 90’. Ο Σόνι κατέβασε τη μπάλα, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Επασί αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Νέιρα (71΄Κοροβέσης), Καμάου (58΄Μπουζούκης), Βούρος, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης (59΄Τοράλ), Στάικος (58΄Ντε Γκούζμαν), Φελίπε (83΄Ντουρμισάι), Μεγιάδο, Μπαλογιάννης. 

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία (78΄Καρμόνα), Ατιένζα, Χριστόπουλος, Άλβαρες, Κανελλόπουλος (57΄Ιγκλέσιας), Σόνι, Μουνάφο (89΄Σάνταφε), Μπαράλες, Σίτο (89΄Μιχόπουλος), Ριέρα (79΄Καπίγια).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή