Superleague, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0: Όλα ανοιχτά για την τρίτη θέση

Superleague, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0: Όλα ανοιχτά για την τρίτη θέση

Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της έβδομης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague.

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της έβδομης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague.

Οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό και η τρίτη θέση του πρωταθλήματος παραμένει ανοιχτή. Το τριφύλλι είναι στους 55 βαθμούς, δύο περισσότερους από την ΑΕΚ.

Το ματς είχε ένταση και δυνατές μονομαχίες. Οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά από τις δύο εστίες με την ΑΕΚ να έχει δοκάρι με τον Χατζησαφί στο πρώτο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ έκανε την πρώτη τελική στο ντέρμπι αλλά το σουτ του Χατζησαφί πέρασε ψηλά άουτ. Στο 19’ ο Μαουρίσιο σούταρε αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Αϊτόρ ξέφυγε από τρεις παίκτες της Ένωσης και έκανε το σουτ με τον Στάνκοβιτς να μπλοκάρει. Ο Ισπανός είχε την επιλογή των τριών συμπαικτών του μέσα στην περιοχή.

Στο 29ο λεπτό η ΑΕΚ έχασε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Χατζησαφί αλλά το πλασέ του κατέληξε στο δοκάρι. Από εκεί και πέρα το πρώτο ημίχρονο δεν είχε άλλες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες με τη νευρικότητα να κυριαρχεί.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολλά λάθη. Στο 65’ ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία. Ο Καρλίτος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κουρμπέλης πήρε την κεφαλιά με τον Άμραμπατ να διώχνει πάνω στη γραμμή. Στη συνέχεια της φάσης ο Χουάνκαρ ήταν άστοχος.

Στο 71ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα ευκαιρία με τον Καρλίτος που μετά από ωραία προσπάθεια έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 86’ ο Λιβάι Γκαρσία πήρε την κεφαλιά και ο Μπρινιόλι μπλόκαρε σταθερά.

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Κριχόβιακ (74’ Τάνκοβιτς), Σιμάνσκι, Χατζισαφί (67’ Μάνταλος), Γκαρσία, Αμραμπατ (86’ Ανσαριφάρντ), Τσούμπερ.   

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ (82’ Σάντσες, Βιγιαφάνιες (46’ Βιτάλ), Πέρεθ, Μαουρίσιο (62’ Κουρμπέλης), Παλάσιος, Ιωαννίδης (62’ Καρλίτος), Αϊτόρ (74’ Μακέντα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT