Νίκη «Δικεφάλου» με 3-2 για το Λιγκ Καπ του βόλεϊ

Νίκη «Δικεφάλου» με 3-2 για το Λιγκ Καπ του βόλεϊ

Σε μια αναμέτρηση – θρίλερ που κράτησε περισσότερο από 2,5 ώρες ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό 3-2 σετ (28-26, 25-20, 22-25, 22-25, 15-9) στη Θεσσαλονίκη στον 1ο τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια αναμέτρηση – θρίλερ που κράτησε περισσότερο από 2,5 ώρες ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό 3-2 σετ (28-26, 25-20, 22-25, 22-25, 15-9) στη Θεσσαλονίκη στον 1ο τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή στο ΟΑΚΑ όπου ο ΠΑΟΚ με επικράτηση με οποιοδήποτε σκορ παίρνει τον τίτλο. Εάν ο Παναθηναϊκός επικρατήσει 3-2 τότε οι δύο ομάδες θα παίξουν τον τίτλο στο χρυσό σετ, ενώ σε περίπτωση νίκης των «πρασίνων» με 3-0 ή 3-1 τότε ο τίτλος θα καταλήξει σε αυτούς.

Οι γυναίκες

Με στόχο να μείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση του τίτλου της πρωταθλήτριας ομάδας βόλεϊ γυναικών, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά τον Ολυμπιακό (21.00). Οι «ερυθρόλευκες» με νίκη θα αναδειχθούν πρωταθλήτριες Ελλάδος, καθώς προηγούνται με 2-1.

Στον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών, ο Ολυμπιακός είχε υπερισχύσει του Παναθηναϊκού με 3-1, αλλά οι «πράσινες» είχαν δείξει ότι βρίσκονταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Η νίκη των γηπεδούχων κρίθηκε καθαρά στα λάθη που έκαναν οι φιλοξενούμενες, κάτι που δείχνει ότι η σημερινή αναμέτρηση θα είναι ένα ντέρμπι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων.Στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού έχουν στόχο να κατακτήσουν το τρόπαιο στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου τους. Οι αθλήτριες της ομάδας βρίσκονται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και θέλουν να ολοκληρώσουν σήμερα την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

• Στη Λίγκα των γυναικών θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα του Αιγάλεω.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT