Superleague: Ο Μπριχ στην Τούμπα, Ισραηλινός στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Superleague: Ο Μπριχ στην Τούμπα, Ισραηλινός στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ο Φέλιξ Μπριχ ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Φέλιξ Μπριχ ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Ο πολύπειρος Γερμανός διαιτητής θεωρείται από τους κορυφαίους ενώ είχε σφυρίξει και το Άρης – ΠΑΟΚ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πριν από 2,5 περίπου μήνες.

Μαζί του οι συμπατριώτες του Στέφαν Λουπ, Ρόμπερτ Κέμπτερ, στο VAR ο Τίμο Γκέραχ, με τον Φωτόπουλο και 4ος ο Κουτσιαύτης.

Στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ορίστηκε ο Ισραηλινός Ρόι Ρεϊνσρέιμπερ. Πέρσι είχε διευθύνει τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη, που έληξε ισόπαλος 1-1.

Φέτος έχει σφυρίξει το ματς του Άρη με τον ΠΑΣ στη Θεσσαλονίκη που έληξε με νίκη 5-0 της ομάδας των Ιωαννίνων. Βοηθοί του, θα είναι οι συμπατριώτες του Νταβίντ Μπίτον, Σάγκι Μετσάμπερ, στο VAR οι Ζιβ Άντλερ, Θ.Μωυσιάδης και 4ος ο Ζαμπάλας.

Στο ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος, με τους Ψαρρή, Μεϊντάνα, 4ο τον Φωτιά και στο VAR τον Σέρβο Σρντζαν Γιοβάνοβιτς με τον Πετρόπουλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή