Παναθηναϊκός: Χωρίς Βέλεθ – Γκατσίνοβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Χωρίς Βέλεθ – Γκατσίνοβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό

Χωρίς τον Φραν Βέλεθ και τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική (11/5, 21:00) των πλέι οφ της Superleague

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τον Φραν Βέλεθ και τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική (11/5, 21:00) των πλέι οφ της Superleague.

Ο Ισπανός αμυντικός ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης αφού είναι επιβαρυμένος λόγω των πολλών αγώνων που έχει δώσει. Ο Σέρβος χαφ προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και αναμένεται να επιστρέψει στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό ντέρμπι «αιωνίων» στο Φάληρο (11/5, 21:00, «Γ. Καραϊσκάκης»). Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Γκατσίνοβιτς, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Βέλεθ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Μπρινιόλι, Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή