Βόλεϊ: Ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός, αύριο η στέψη στου Ρέντη

Βόλεϊ: Ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός, αύριο η στέψη στου Ρέντη

Σε 5o αγώνα θα κριθεί ο τίτλος της πρωταθλήτριας ομάδας στην Α1 γυναικών του βόλεϊ. Ο Παναθηναϊκός υπερίσχυσε στον Αγιο Θωμά του Ολυμπιακού με 25-23, 25-21, 25-18 και οδήγησε τη σειρά των τελικών σε 5η αναμέτρηση.

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε 5o αγώνα θα κριθεί ο τίτλος της πρωταθλήτριας ομάδας στην Α1 γυναικών του βόλεϊ. Ο Παναθηναϊκός υπερίσχυσε στον Αγιο Θωμά του Ολυμπιακού με 25-23, 25-21, 25-18 και οδήγησε τη σειρά των τελικών σε 5η αναμέτρηση. Το παιχνίδι από το οποίο θα κριθεί ο τίτλος θα διεξαχθεί αύριο στου Ρέντη.

Το πρώτο σετ είχε πολλές διακυμάνσεις. Ο Παναθηναϊκός χάρη στο εκπληκτικό σερβίς της Χαντάβα βρέθηκε μπροστά με 20-12. Σε εκείνο το σημείο όμως οι «ερυθρόλευκες» αντεπιτέθηκαν, χάλασαν την υποδοχή των «πρασίνων» και ισοφάρισαν με 23-23. Αυτές όμως που πανηγύρισαν το σετ ήταν οι οικοδέσποινες.

Από πολλές ανατροπές «σημαδεύτηκε» και το δεύτερο σετ. Μέχρι το 13-13 και οι δύο ομάδες πήγαιναν «χέρι χέρι». Σε εκείνο το σημείο οι «πράσινες» ξέφυγαν και πάρα την προσπάθεια των αθλητριών του Ολυμπιακού να τις απειλήσουν, δεν τα κατάφεραν. Στο τρίτο σετ οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν, αλλά τα κορίτσια του τριφυλλιού δεν τις άφησαν να πανηγυρίσουν σετ. Υπερίσχυσαν με 3-0 και ανανέωσαν το ραντεβού για αύριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή