Τσάβι: «Δεν μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε οικονομικά την Σίτι για τον Χάαλαντ»

Τσάβι: «Δεν μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε οικονομικά την Σίτι για τον Χάαλαντ»

Ο Τσάβι παραδέχτηκε ότι η Μπαρτσελόνα δε μπορούσε να κοντράρει οικονομικά τη Μάντσεστερ Σίτι για τη διεκδίκηση του Έρλινγκ Χάαλαντ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τσάβι παραδέχτηκε ότι η Μπαρτσελόνα δε μπορούσε να κοντράρει οικονομικά τη Μάντσεστερ Σίτι για τη διεκδίκηση του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός επιθετικός ανακοινώθηκε από την αγγλική ομάδα το απόγευμα της Τρίτης. Ο 21χρονος φορ θα ενταχθεί στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα τη 1η Ιουλίου.

Η Μπαρτσελόνα ήταν μία από τις ομάδες που κοιτούσε την περίπτωση του Χάαλαντ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής. Όπως παραδέχτηκε όμως ο Τσάβι, οι «μπλαουγκράνα» δε μπορούσαν να ανταγωνιστούν οικονομικά τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι ενεργοποίησε τη ρήτρα του Χάαλαντ στο συμβόλαιό του με την Ντόρτμουντ, η οποία ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ. Με το μπόνους υπογραφής αλλά και την προμήθεια που θα λάβουν οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή, η μεταγραφή θα κοστίσει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ.

«Δεν μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε σε οικονομικό επίπεδο την Μάντσεστερ Σίτι στην υπόθεση Χάαλαντ. Ήταν αδύνατο αυτή τη στιγμή να ανταγωνιστούμε εκείνους τους αριθμούς.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο για να προσθέσω, εύχομαι μόνο τα καλύτερα στον παίκτη» ήταν το σχόλιο του Τσάβι μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Θέλτα.

«Ο Αραούχο έχει τις αισθήσεις του και θα περάσει το βράδυ στο νοσοκομείο. Την Τετάρτη, αν όλα πάνε καλά, θα γυρίσει σπίτι του» ανέφερε για τον τραυματισμό του παίκτη κατά τη διάρκεια του ματς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή