Τσέφεριν: «Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, μπορούν ακόμη να τιμωρηθούν»

Τσέφεριν: «Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, μπορούν ακόμη να τιμωρηθούν»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο τιμωρίας της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους ο Αλεξάντερ Τσέφεριν

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο τιμωρίας της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους ο Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Ο πρόεδρος της UEFA μίλησε στην εφημερίδα «Equipe» και σημείωσε μεταξύ άλλων ότι μπορούν ακόμη οι ομάδες αυτές να τιμωρηθούν. Σημειώνεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους είναι οι τρεις ομάδες που δεν έχουν αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή σούπερ Λίγκα.

«Είναι δυνατό να τιμωρηθεί κάθε σύλλογος. Αποκλεισμός; Φυσικά και είναι δυνατό. Αλλά η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA, η οποία είναι ανεξάρτητη, είναι αυτή που θα αποφασίσει για τις ποινές. Οι κανόνες είναι ίδιοι για όλους. Και αν σχολιάσω τι λέει ο κόσμος καθημερινά.

Διαμαρτύρονται επίσης ότι η UEFA κερδίζει δισεκατομμύρια, ενώ το 93,5% των εσόδων πηγαίνει στους συλλόγους. Πώς το εξηγείτε αυτό; Πιστέψτε με ή όχι, αλλά όλοι οι σύλλογοι αντιμετωπίζονται το ίδιο, είτε είναι από τη Σλοβενία, τη χώρα μου, είτε είναι μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Τσέφεριν. 

Η UEFA είναι σε ανοιχτή δικαστική διαμάχη με τους «αποστάτες» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μάλιστα πρόσφατα κέρδισε και μία δικαστική μάχη απέναντι στις τρεις ομάδες ανοίγοντας τον δρόμο για πιθανές κυρώσεις. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή