ΠΑΟΚ: Επιστολή στο Υπουργείο Μεταφορών για τον τελικό του Κυπέλλου

ΠΑΟΚ: Επιστολή στο Υπουργείο Μεταφορών για τον τελικό του Κυπέλλου

Τι ζητάει η ομάδα της Θεσσαλονίκης

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ έστειλε επιστολή στο Υπουργείο Μεταφορών εν όψει του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ζητάει τη λήψη μέτρων ώρα για να εξασφαλιστεί η ασφαλής, έγκαιρη και χωρίς καθυστερήσεις μετάβαση των φίλων της ομάδας που θα μεταβούν στην Αθήνα για τον τελικό της 21ης Μαΐου.

Ο «δικέφαλος» κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις πολύωρες καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν σε προηγούμενους τελικούς λόγω του μεγάλου όγκου των εκδρομέων. Σε αυτό το πλαίσιο υποβλήθηκε αίτημα ώστε οι εκδρομείς να διέλθουν από τα διόδια χωρίς στάση.

Για τους επιπρόσθετους λόγους ισονομίας και ισότητας όπως αναφέρει η επιστολή, λόγω της οικονομικής επιβάρυνσης των φιλάθλων από την Βόρεια Ελλάδα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Σημειώνεται ότι ο ΠΑΟΚ, όπως και ο Παναθηναϊκός θα λάβει 21.478 εισιτήρια για τον τελικό.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα καθίσουν στις θύρες: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Α, 32, 33, 34, 35. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα καθίσουν στις θύρες: 11Β, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22.

Κενές για λόγους ασφαλείας, θα παραμείνουν οι θύρες 7Β, 8, 9, 10, 11Α, 24, 26, 28, 30, 31Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή