Superleague: ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Πήρε το ντέρμπι με Καμαρά

Superleague: ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Πήρε το ντέρμπι με Καμαρά

Ο Άρης επιβλήθηκε με 1-0 του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Άρης επιβλήθηκε με 1-0 του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου παρέμεινε χωρίς νίκη για όγδοο σερί ματς στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 60 βαθμούς και πλέον κινδυνεύει να απωλέσει τη δεύτερη θέση ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Άρης ανέβηκε στους 56 βαθμούς. Η ομάδα του Χέρμαν Μπούργος παραμένει στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης.

Ο Άρης ήταν πιο απειλητικός στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία με τον Σούντγκρεν στο 9′. Η ομάδα του Χέρμαν Μπούργος έφτανε σχετικά πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Άρης έχασε μια ακόμη ευκαιρία με τον Μαντσίνι στο 22ο λεπτό. Ο τελευταίος αστόχησε μετά από καλή μπαλιά του Ντουκουρέ.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής του Άρη ήταν πρωταγωνιστής στις επόμενες δύο φάσεις που έχασαν οι κίτρινοι στο 28′ και το 31′. Στο 33ο λεπτό ο Κούρτιτς σούταρε από μακρινή απόσταση αλλά ο Κουέστα δεν ανησύχησε

Στο 49ο λεπτό ο Σούντγκρεν σούταρε με την προσπάθειά του να καταλήγει δίπλα από το δοκάρι του Πασχαλάκη. Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Σάστρε μπήκε στην περιοχή, ο Κουέστα απέκρουσε με τον Μουργκ να αστοχεί σε άδεια εστία.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 63ο λεπτό. Ο Μαντσίνι έβγαλε την πάσα προς τον Καμαρά, που τσίμπησε την μπάλα και πλάσαρε επιτυχημένα τον Πασχαλάκη.

Στο 69′ ο ΠΑΟΚ απείλησε αλλά ο Φαμπιάνο έδιωξε σε κόρνερ. Στο 81ο λεπτό ο Άκπομ πήρε την κεφαλιά και ο Κουέστα απέκρουσε. Στις καθυστερήσεις ο Καμαρά έκανε ωραία ατομική προσπάθεια αλλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδιωξαν.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχάι (79’ Τσόλακ), Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας (66’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Τέιλορ (66’ Σοάρες), Μουργκ (66’ Μιτρίτσα), Α. Ζϊβκοβιτς, Άκπομ.

Άρης (Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά (68’ Σάκιτς), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σούντγκρεν, Ντουκουρέ, Ματίγια, Μπερτόγλιο (79’ Πάλμα), Ιτούρμπε (85’ Δεληζήσης), Μαντσίνι (79’ Γκαρσία), Καμαρά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή