Superleague, ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0: Έμεινε ζωντανή για την τρίτη θέση

Superleague, ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0: Έμεινε ζωντανή για την τρίτη θέση

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την όγδοη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την όγδοη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την όγδοη αγωνιστική της Superleague.

Η Ένωση έφτασε τους 56 βαθμούς, όσους και ο Άρης, και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της τρίτης θέσης. Ο ΠΑΣ έμεινε στους 46 βαθμούς.

Η Ένωση μπήκε στο ματς με επιθετική διάθεση. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 12ο λεπτό όταν ο Σιμάνσκι αστόχησε σε κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Τρία λεπτά αργότερα ο Λιβάι Γκαρσία σούταρε από καλή θέση αλλά οι παίκτες του ΠΑΣ έδιωξαν σε κόρνερ.

Στο 17’ ο Τσούμπερ έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Άμραμπατ πλάσαρε από κοντά αλλά ο Λοντίγκιν έδιωξε. Η ΑΕΚ απείλησε σε ένα λεπτό αλλά τα σουτ του Κριχόβιακ και του Τσούμπερ δε βρήκαν στόχο. Στο 28΄ήταν σειρά του ΠΑΣ να κάνει ευκαιρία με κεφαλιά του Περέα.

Στο 36ο λεπτό ο Γκαρσία έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Λίγες στιγμές αργότερα, ο Μήτογλου απείλησε εκ νέου αλλά ο Λοντίγκιν μπλόκαρε.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό. Ο Κριχόβιακ βρήκε πολύ όμορφα τον Χατζησαφί στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ. Ο τελευταίος σούταρε και νίκησε τον Λοντίγκιν. Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Ένωση κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Άμραμπατ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Λοντίγκιν έδειξε τα αντανακλαστικά του σε δύο περιπτώσεις στο 54’ και το 56’.

Η ΑΕΚ πέτυχε τρίτο γκολ στο 59ο λεπτό με τον Κριχόβιακ. Ο Πολωνός πήρε τη μπάλα μετά από πάσα του Τσούμπερ και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Λοντίγκιν.

Η ΑΕΚ έχασε νέα ευκαιρία με τον σκόρερ του τρίτου της γκολ. Μετά το 75ο λεπτό ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με πολύ λίγες φάσεις.

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Χατζισαφί (67′ Μοχαμαντί), Τζαβέλλας, Μήτογλου, Ρότα, Σιμάνσκι, Κριχόβιακ (78′ Σάκχοφ), Μάνταλος, Τσούμπερ (78′ Ανσαριφάρντ), Λιβάι Γκαρσία (73′ Μισελέν), Αμραμπατ (67′ Τάνκοβιτς)

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Ρίζος (64′ Μίνα), Καραχάλιος, Στάνκο (72′ Σιόντης), Λιάσος (46′ Παντελάκης), Σνάιντερ, Κύρκος (46′ Οικονομόπουλος), Περέα (64′ Μπρένερ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή