Γιουβέντους: Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ο Κιελίνι

Γιουβέντους: Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ο Κιελίνι

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι ανακοίνωσε ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι ανακοίνωσε ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους. 

Όπως είπε ο Ιταλός αμυντικός μετά την ήττα από την Ίντερ στον τελικό του Κυπέλλου, αυτή η σεζόν θα είναι η τελευταία του στους «μπιανκονέρι». Ωστόσο δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο ή θα μεταγραφεί σε άλλη ομάδα πιθανότατα στο MLS.

«Δεν ξέρω, πρέπει να κάνω τις εκτιμήσεις με την οικογένειά μου», είπε ο Κιελίνι και πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος που φεύγω εφέτος, για να δώσω χώρο σε νεότερους. Είναι επιλογή μου, το κάνω με μεγάλη ηρεμία». 

Ο Κιελίνι μεταγράφηκε στη Γιουβέντους το 2004. Την πρώτη του χρονιά αγωνίστηκε ως δανεικός στη Φιορεντίνα. 

Με τη φανέλα των «μπιανκονέρι» έχει καταγράψει 559 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει σημειώσει 36 συμμετοχές και έχει μοιράσει 23 ασίστ.

Με τη φανέλα της Γιουβέντους κατέκτησε 9 πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα και πέντε σούπερ Καπ Ιταλίας. Έχει αγωνιστεί σε δύο τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ

Νωρίτερα, ο Κιελίνι είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από την Εθνική Ιταλίας. Πραγματοποίησε 116 συμμετοχές σκοράροντας 8 γκολ. Έπαιξε σε έξι διεθνείς διοργανώσεις και ήταν βασικός στέλεχος στην κατάκτηση του Euro, το καλοκαίρι του 2021.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή