Μπαρτσελόνα: Ήρθε σε συμφωνία με την Άστον Βίλα για τον Κοουτίνιο

Μπαρτσελόνα: Ήρθε σε συμφωνία με την Άστον Βίλα για τον Κοουτίνιο

Με τη φανέλα της Άστον Βίλα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Φιλίπε Κοουτίνιο με τη Μπαρτσελόνα να έρχεται σε συμφωνία με την αγγλική ομάδα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη φανέλα της Άστον Βίλα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Φιλίπε Κοουτίνιο με τη Μπαρτσελόνα να έρχεται σε συμφωνία με την αγγλική ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα παραχωρηθεί με τους «χωριάτες» να βγάζουν από τα ταμεία τους 20 εκατομμύρια ευρώ. Ο Κοουτίνιο αγωνιζόταν ως δανεικός στην ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Άγγλος προπονητής δήλωνε ότι επιθυμεί την παραμονή του 29χρονου εξτρέμ. Οι δυο τους συνυπήρξαν ως ποδοσφαιριστές στη Λίβερπουλ.

Οι «μπλαουγκράνα» τον απέκτησαν δίνοντας 90 εκατομμύρια ευρώ στην αγγλική ομάδα. Ωστόσο ο Κοουτίνιο δε δικαιολόγησε τις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον στο Καμπ Νου.

Δόθηκε δανεικός στη Μπάγερν Μονάχου με την οποία κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ το 2020. Συνολικά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε 106 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 25 γκολ και μοιράζοντας 14 ασίστ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή