Στέφανος Τσιτσιπάς: «Υπέταξε» τον Χατσάνοφ και προκρίθηκε στα προημιτελικά της Ρώμης

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Υπέταξε» τον Χατσάνοφ και προκρίθηκε στα προημιτελικά της Ρώμης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 4-6, 6-0, 6-3 του Κάρεν Χατσάνοφ και προκρίθηκε στην οκτάδα του Masters της Ρώμης

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 4-6, 6-0, 6-3 του Κάρεν Χατσάνοφ και προκρίθηκε στην οκτάδα του Masters της Ρώμης.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχασε το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια κέρδισε 9 σερί γκέιμ και πήρε τη νίκη. Στα προημιτελικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει Γιάνικ Σίνερ.

Ο Ρώσος, που αγωνίζεται ως ουδέτερος, βρήκε μπρέικ στο πρώτο γκέιμ του αγώνα. Ο Χατσάνοφ αντιμετώπισε με επιτυχία το μπρέικ πόιντ του Τσιτσιπά και κράτησε το σερβίς του για το 3-1. Ο Έλληνας τενίστας «έσπασε» το σερβίς του αντιπάλου του για το 3-3 αλλά στη συνέχεια ο Χατσάνοφ έκανε νέο μπρέικ για το 5-4 για να κλείσει το πρώτο σετ στο σερβίς του. 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ήταν ισοπεδωτικός στο δεύτερο σετ. Βρίσκοντας τρία μπρέικ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το 6-0 σε μόλις 33 λεπτά οδηγώντας τον αγώνα σε τρίτο σετ. 

Κάνοντας μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ του τρίτου σετ ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 3-0 με τον Χατσάνοφ να μη δείχνει ικανός να αντιδράσει. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε το ματς στο σερβίς του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή