Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρόκριση στα ημιτελικά του Masters της Ρώμης

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρόκριση στα ημιτελικά του Masters της Ρώμης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 7-6(5), 6-2 του Γιάνικ Σίνερ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Masters της Ρώμης.

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 7-6(5), 6-2του Γιάνικ Σίνερ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Masters της Ρώμης.

Ο Τσιτσιπάς διατήρησε την ψυχραιμία του σε σημεία που ο αντίπαλός του τον πίεσε και έφτασε στη νίκη. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ που επιβλήθηκε με 2-0 του Γκαρίν.

Ο Τσιτσιπάς προηγείται στο head to head με 7 νίκες έναντι 4 του χρυσού Ολυμπιονίκη. Οι δύο τενίστες αναμετρήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στα ημιτελικά της Μαδρίτης με τον Γερμανό να παίρνει τη νίκη.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρήκε μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ του αγώνα και προηγήθηκε με 3-0. Στη συνέχεια ο Σίνερ πήρε πίσω το μπρέικ με τους δύο τενίστες να κρατάνε το σερβίς τους για να οδηγηθούμε στο τάι μπρέικ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε πρώτος μίνι μπρέικ αλλά ο Ιταλός απάντησε αμέσως για το 4-4. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας «έσπασε» και πάλι το σερβίς του αντιπάλους του για το 6-5 και έκλεισε το πρώτο σετ σερβίς του.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρήκε πάλι νωρίς μπρέικ στο δεύτερο σετ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κράτησε το σερβίς του για το 3-1. Ο φιναλίστ του περσινού Ρολάν Γκαρός βρήκε νέο μπρέικ έφτασε στο 5-2 και σέρβιρε επιτυχημένα για τη νίκη.

Ο αγώνας διεκόπη για περίπου δέκα λεπτά ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε δεύτερο ματς πόιντ. Κάποιος από τους θεατές αισθάνθηκε αδιαθεσία και χρειάστηκε ιατρική φροντίδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή