Superleague, Άρης – ΑΕΚ 3-2: Ολική επαναφορά σε 15 λεπτά

Superleague, Άρης – ΑΕΚ 3-2: Ολική επαναφορά σε 15 λεπτά

Ο Άρης έκανε σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και επιβλήθηκε με 3-2 της ΑΕΚ για την ένατη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Άρης έκανε σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και επιβλήθηκε με 3-2 της ΑΕΚ για την ένατη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ του Γκαρσία στο 53ο και το 58ο λεπτό. Ωστόσο έκανε την αντεπίθεσή του και με πήρε τη νίκη που τον φέρνει στους 59 βαθμούς.

Ο Άρης, που έχει και την ισοβαθμία υπέρ του άφησε την ΑΕΚ εκτός Ευρώπης.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν προσηλωμένες στην άμυνα. Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο, περισσότερη ώρα αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική.

Η Ένωση είχε την καλύτερη ευκαιρία της στο 21ο λεπτό με τον Λιβάι Γκαρσία. Ο Άρης προσπαθούσε να απειλήσει και είχε δοκάρι με τον Ιτούρμπε στο φινάλε του πρώτου 45λεπτο.

Ήταν φανερό ότι οι δύο ομάδες είχαν μεγάλη νευρικότητα. Μην ξεχνάμε ότι αμφότερες ήθελαν τη νίκη για να μείνουν στο κόλπο της Ευρώπης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 53ο λεπτό με τον Λιβάι Γκαρσία. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Χατζισαφί γέμισε, ο Γκαρσία κέρδισε τη διεκδίκηση από τον Εμπακατά, κατέβασε και σούταρε με το δεξί νικώντας τον Κουέστα.

Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου διπλασίασε τα τέρματά της και πάλι με τον Λιβάι Γκαρσία. Ο Άρης μείωσε στο 79’ με τον Πάλμα και ισοφάρισε επτά λεπτά αργότερα με τον Μαντσίνι.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε την ολική ανατροπή στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γκαρσία.  

Άρης (Μπούργος): Κουέστα, Σούντγκρεν (62′ Σάκιτς), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Εμπακατά, Ματίγια, Ντουκουρέ, Μαντσίνι (88′ Γκάμα), Μπερτόγλιο (62′ Ματέο Γκαρσία), Ιτούρμπε (61′ Πάλμα), Καμαρά (90+6′ Δεληζήσης)

ΑΕΚ (Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (88′ Τάνκοβιτς), Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Μάνταλος (81′ Μοχαμαντί), Γκαρσία (88′ Αραούχο), Άμραμπατ, Τσούμπερ (90+2′ Ανσαριφάρντ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή