Superleague, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-1: Μοιρασιά στη φιέστα

Superleague, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-1: Μοιρασιά στη φιέστα

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 για την ένατη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague, στη φιέστα των Πειραιωτών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 για την ένατη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague, στη φιέστα των Πειραιωτών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έφτασε τους 80 βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ έφτασε στους 61, όσους και ο Παναθηναϊκός με τη δεύτερη θέση να είναι ανοιχτή.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αιφνιδίασε τους Πειραιώτες όταν και προηγήθηκε στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Σοάρες μετά από σέντρα του Ζίβκοβιτς. Ο Ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά με τον Ροντρίγκες στο 5’ αλλά ο Πασχαλάκης μπλόκαρε με ευκολία.

Στο 10ο λεπτό ο Κούντε εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Πασχαλάκη που έδιωξε σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν τη μπάλα και είχε ακόμη μία καλή στιγμή με τον Ροντρίγκες στο 25ο λεπτό.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ισοφάρισε στο 41ο λεπτό με τον Καρβάλιο. Ο Ανδρούστος εκμεταλλεύθηκε λάθος του Τσαούση από τα δεξιά, γύρισε προς τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστής που πλάσαρε επιτυχημένα. Στο 45’ ο ΠΑΟΚ έχασε κι άλλη ευκαιρία με τον Σβαμπ.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις. 

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης (46′ Μανωλάς), Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Κανέ, Κούντε (71′ Εμβιλά), Ροντρίγκες (84′ Βαλμπουενά), Καρβάλιο, Φαντιγκά (58′ Λόπες), Τικίνιο (71′ Ελ Αραμπί)

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε (87′ Τέιλορ), Κρέσπο, Ίνγκασον, Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες (71′ Ελ Καντουρί), Μιτρίτσα (76′ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (71′ Άκπομ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή