Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Έσπασε το παρμπρίζ του πούλμαν της Μίλαν

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Έσπασε το παρμπρίζ του πούλμαν της Μίλαν

Εκστασιασμένος από τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκστασιασμένος από τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Η Μίλαν υποδέχτηκε το απόγευμα της Κυριακής την Αταλάντα, σε ένα κρίσιμο ματς στην πορεία της προς τον τίτλο στη Serie A. Πριν τον αγώνα με την ομάδα του Γκασπερίνι, οι φίλοι των «ροσονέρι» εκδήλωσαν την αγάπη τους προς τους παίκτες του Στέφανο Πιόλι με εντυπωσιακό τρόπο.

Οι οπαδοί της Μίλαν υποδέχτηκαν το πούλμαν της ομάδας με καπνογόνα προκειμένου εμψυχώσουν την ομάδα. Ήταν μάλιστα τόσο εντυπωσιακές οι εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου που ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς χτύπησε το παρμπρίζ του λεωφορείου.

Έβαλε μάλιστα τόση δύναμη που αυτό ράγισε, όπως μαρτυρά και το σχετικό βίντεο. Η σκηνή αυτή έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Μίλαν πήρε τη νίκη με 2-0 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι θέλει έναν βαθμό κόντρα στη Σασουόλο την τελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο μετά από 11 χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή