Στέφανος Τσιτσιπάς: Ανέβηκε στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ανέβηκε στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης

Μία θέση στην κατάταξη της ATP κέρδισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πορεία του στη Ρώμη

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία θέση στην κατάταξη της ATP κέρδισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πορεία του στη Ρώμη.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έφτασε μέχρι τον τελικό του Masters της ιταλικής πρωτεύουσας όπου και ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Τσιτσιπάς απέχει πάνω από 1000 βαθμούς από την τρίτη θέση όπου βρίσκεται ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. 

Το Νο.3 είναι και το career high για τον Έλληνα τενίστα. Μία θέση έχασε ο Ράφα Ναδάλ που βρίσκεται πλέον στο Νο.5 του κόσμου.

Ο Ισπανός, κάτοχος 21 Grand Slam τίτλων, αποκλείστηκε από τον Σαποβάλοφ στον τρίτο γύρο της Ρώμης. Ο Ναδάλ, που πέρσι είχε κατακτήσει τον τίτλο, έχασε πολλούς βαθμούς, ενώ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Ρολάν Γκαρός αφού έχει θέμα τραυματισμού.

Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης παραμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος κατέκτησε το Masters της Ρώμης και δείχνει να επανέρχεται σε καλή κατάσταση. Θυμίζουμε ότι ο Τζόκοβιτς δεν έγινε δεκτός στο Australian Open και τα Masters των ΗΠΑ επειδή δεν είχε εμβολιαστεί.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ανέβηκε στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης-1
Η πρώτη δεκάδα της κατάταξης των ανδρών

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή