Ο Μακέλι στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός, elite διαιτητής στην Τούμπα

Ο Μακέλι στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός, elite διαιτητής στην Τούμπα

Ο Ντάνι Μακέλι ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη δέκατη και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντάνι Μακέλι ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη δέκατη και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Ο πολύπειρος Ολλανδός διαιτητής έχει διευθύνει πολλά ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι εκ των Elite διαιτητών και ο τελευταίος αγώνας που είχε σφυρίξει στην Ελλάδα ήταν ο περσινός τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Τη φετινή σεζόν έχει διευθύνει μεταξύ άλλων έξι αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν πρώτος διαιτητής στον επαναληπτικό ημιτελικό της Βιγιαρεάλ με τη Λίβερπουλ.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χέσελ Στέεγκστρα, Γιαν Ντε, 4ος ο Τζοβάρας και στο VAR ο Κέβιν Μπλομ με τον Σαμοΐλη. 

Elite διαιτητής ορίστηκε και στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Ο Σλοβένος Ιβάν Κρούζλιακ που επιλέχθηκε, δεν έχει διευθύνει ματς ελληνικού πρωταθλήματος κατά το παρελθόν. Μαζί του θα βρίσκονται οι συμπατριώτες του Μπράνισλαβ Χάντσκο, Γιαν Πόζορ, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Μίχαλ Όσένας, με τον Ψαρρή. 

Το ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης θα το διευθύνει ο Παπαπέτρου, με τους Απτόσογλου, Πετρόπουλο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τσακαλίδης και στο VAR οι Κουμπαράκης, Μπουξμπάουμ. 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή