Άρης: Χωρίς Μπερτόγλιο, Σούντγκρεν κόντρα στον ΠΑΣ

Άρης: Χωρίς Μπερτόγλιο, Σούντγκρεν κόντρα στον ΠΑΣ

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έμειναν εκτός αποστολής του Άρη για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έμειναν εκτός αποστολής του Άρη για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά Κύπελλα τη νέα σεζόν, θα παραταχθεί «λαβωμένη» στο ματς της δέκατης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague. 

Η ενημέρωση του Άρη:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/05), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής –και τελευταίας- των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας (αναχώρησε για την ηπειρωτική πόλη) για το αυριανό παιχνίδι στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Καμαρά, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο , Μπράμπετς, Μαντσίνι, Ματίγια, Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Σάκιτς, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης, Σαλιάρης. 

*Εκτός αποστολής έμεινε ο Σάσα (προέρχεται από τραυματισμό), καθώς και οι Μπερτόγλιο, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Ντιαγέ, Μπεναλουάν, Λόπεθ (τραυματίες), Χαΐροβιτς, Ντένις.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή