Παναθηναϊκός: Δίχως Ιωαννίδη, Σάντσες στην Τούμπα

Παναθηναϊκός: Δίχως Ιωαννίδη, Σάντσες στην Τούμπα

Ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Φακούντο Σάντσες έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Φακούντο Σάντσες έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Το τριφύλλι, που δεν έχει ήττα στα πλέι οφ, αντιμετωπίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τη δέκατη και τελευταία αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες κοντράρονται με φόντο τη δεύτερη θέση αφού ισοβαθμούν στους 61 βαθμούς.

Ο Ιβάνο Γιοβάνοβιτς πήρε στην αποστολή 24 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν ο Σάντσες και ο Ιωαννίδης με τον Έλληνα επιθετικό να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου στις 21 Μαΐου.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της τρέχουσας σεζόν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (17/5, 20:00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιωαννίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή