Serie A, Γιουβέντους – Λάτσιο 2-2: Βαθμός στο φινάλε με τον Σάβιτς

Serie A, Γιουβέντους – Λάτσιο 2-2: Βαθμός στο φινάλε με τον Σάβιτς

Η Λάτσιο με γκολ του Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς στις καθυστερήσεις πήρε βαθμό από τη Γιουβέντους (2-2) για την 37η αγωνιστική της Serie A

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Λάτσιο με γκολ του Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς στις καθυστερήσεις πήρε βαθμό από τη Γιουβέντους (2-2) για την 37η αγωνιστική της Serie A.

Οι «μπιανκονέρι» με τον βαθμό έφτασαν τους 70. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα τερματίσει στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.

Τη νέα σεζόν θα βρίσκεται και πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιουβέντους ολοκληρώνει τη χρονιά της εκτός έδρας με αντίπαλο τη Φιορεντίνα.

Η Λάτσιο από την άλλη συνεχίζει να αγωνιά για μία θέση στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης σεζόν. Οι «λατσιάλι» έφτασαν τους 63 βαθμούς και είναι στην πέμπτη θέση.

Πίσω από την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι είναι η Ρόμα με 60 βαθμούς, η Φιορεντίνα και η Αταλάντα με 59. Η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει και τη θέση αυτών των ομάδων.

Η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Βλάχοβιτς. Οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματά τους με τον Μοράτα στο 36’.

Ένα αυτογκόλ του Άλεξ Σάντρο στο 51ο λεπτό έφερε τη μείωση του σκορ για τη Λάτσιο. Η ομάδα της Ρώμης βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αυτό ήταν και το τελευταίο ματς για τον Τζόρτζιο Κιελίνι και τον Πάολο Ντιμπάλα στην έδρα της Γιουβέντους. Οι δύο ποδοσφαιριστές αποθεώθηκαν από τον κόσμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή