Αρτέτα: «Οδυνηρή η ήττα από τη Νιούκαστλ»

Αρτέτα: «Οδυνηρή η ήττα από τη Νιούκαστλ»

Απογοητευμένος μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ εμφανίστηκε ο Μικέλ Αρτέτα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απογοητευμένος μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ εμφανίστηκε ο Μικέλ Αρτέτα. Η Άρσεναλ ηττήθηκε με 2-0 από τους «ανθρωκορύχους» για την Premier League και μόνο με θαύμα θα καταφέρει να βρεθεί στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος και το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. 

Οι «κανονιέρηδες» την τελευταία αγωνιστική κοντράρονται με την Έβερτον, που μάχεται για την παραμονή. Την ίδια στιγμή η Τότεναμ που είναι στην τέταρτη θέση αντιμετωπίζει την υποβιβασμένη Νόριτς. 

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε θέλει έναν βαθμό για να εξασφαλίσει μαθηματικά την τέταρτη θέση. «Είναι εξαιρετικά απογοητευτικό ότι η Νιούκαστλ ήταν 10 φορές καλύτερη από εμάς και η απόδοση μας δεν ήταν καθόλου κοντά στο επίπεδο που πρέπει να είμαστε, εάν θέλουμε να παίξουμε στο Champions League», είπε ο Αρτέτα στο Sky Sports. 

«Είναι πολύ οδυνηρό. Ήταν στο χέρι μας αλλά από σήμερα δεν είναι πλέον στο χέρι μας» για τη μάχη της τετράδας. «Είμαι υπεύθυνος όλην την ώρα» παραδέχτηκε ο Ισπανός προπονητές για τις ευθύνες που τον βαραίνουν.

«Εάν υπάρχει κάποιος που έχει δημιουργήσει μια προσδοκία εφέτος για την οποία κανείς δεν μιλούσε στην αρχή της σεζόν, είναι αυτοί οι παίκτες και θα τους υπερασπίζομαι πάντα. Αλλά απόψε, είναι πραγματικά δύσκολο να γίνει αυτό» σημείωσε ο Αρτέτα για το αν νιώθει απογοητευμένος για από τους παίκτες του. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή