Λιονέλ Μέσι: Σενάριο ότι θα αγωνιστεί στις ΗΠΑ αγοράζοντας μερίδιο της ομάδας του Μπέκαμ

Λιονέλ Μέσι: Σενάριο ότι θα αγωνιστεί στις ΗΠΑ αγοράζοντας μερίδιο της ομάδας του Μπέκαμ

Στο MLS θα αγωνιστεί το 2023 ο Λιονέλ Μέσι σύμφωνα με νέο σενάριο που κυκλοφορεί στα ξένα ΜΜΕ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο MLS θα αγωνιστεί το 2023 ο Λιονέλ Μέσι σύμφωνα με νέο σενάριο που κυκλοφορεί στα ξένα ΜΜΕ.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με το δίκτυο Futbol Total DirectTV στην Λατινική Αμερική, έχει πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του. Όπως αναφέρεται, ο Μέσι θα αγωνιστεί για άλλη μία σεζόν στη γαλλική ομάδα και στη συνέχεια θα περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. 

Φέρεται μάλιστα ότι βρεθεί και ο επόμενος προορισμός του Όπως αναφέρεται, ο Μέσι θα συνεργαστεί με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ αγοράζοντας μερίδιο της Ίντερ Μαϊάμι, ομάδα που κατέχει ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής.

Ο παλαίμαχος Άγγλος άσος και ο Μέσι ήταν παρέα τις προηγούμενες ημέρες στην Ντόχα. Δεν αποκλείεται εκεί να έκαναν και τις απαραίτητες συζητήσεις. 

«Ο Μέσι, εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ο Ντέιβιντ (σ.σ. Μπέκαμ) έχει σχέση μαζί του και νομίζω ότι εάν φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, θα θέλαμε να δούμε τον Λιονέλ Μέσι στην Ιντερ Μαϊάμι και να είναι μέλος της κοινότητάς μας. Μπορεί να συμβεί αυτό; Θα πιέσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση και είμαι αισιόδοξος. Είναι μια πιθανότητα», δήλωσε πρόσφατα ο συνιδιοκτήτης της Ιντερ Μαϊάμι, Χόρχε Μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή