Ο Ποστέκογλου αποκάλυψε ότι βρέθηκε κοντά στην ΑΕΚ

Ο Ποστέκογλου αποκάλυψε ότι βρέθηκε κοντά στην ΑΕΚ

Ο Άγγελος Ποστέκογλου σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι βρέθηκε κοντά στο να αναλάβει την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2021

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Άγγελος Ποστέκογλου σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι βρέθηκε κοντά στο να αναλάβει την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2021.

Ο Ελληνοαυστραλός προπονητής μίλησε στην ιστοσελίδα «glascowtimes.co.uk» και μίλησε για το γεγονός ότι βρέθηκε κοντά στην ΑΕΚ. Ο 56χρονος τεχνικός ήταν στο στόχαστρο της Ένωσης το καλοκαίρι του 2021 ωστόσο η συνεργασία αυτή δεν έγινε ποτέ. 

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που αποχώρησε λίγους μήνες αργότερα. Ο Ποστέκογλου έδωσε τα χέρια με τη Σέλτικ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Σκωτίας και το Λιγκ Καπ.

«Η ΑΕΚ ήταν μια πιθανότητα για μένα, σχεδόν την ίδια περίοδο με τη Σέλτικ. Ήταν μια στιγμή που ανοίγονταν πόρτες, αφού εκείνη την περίοδο οι ομάδες ψάχνουν προπονητή και βρεθήκαμε πραγματικά κοντά. Τελικά όμως πήραν άλλο δρόμο και κυριολεκτικά μια μέρα αργότερα μου τηλεφώνησε ο Πίτερ Λόουελ (σ.σ. τότε διευθύνων σύμβουλος της Σέλτικ). Μετά μίλησα και με τον ιδιοκτήτη και συμφωνήσαμε σε 24 ώρες» είπε ο Ποστέκογλου στη συνέντευξή του. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή