Superleague, ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-3: Φινάλε με νίκη

Superleague, ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-3: Φινάλε με νίκη

Ο Άρης επιβλήθηκε με 3-0 του ΠΑΣ στα Γιάννενα για τη δέκατη και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Άρης επιβλήθηκε με 3-0 του ΠΑΣ στα Γιάννενα για τη δέκατη και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά Κύπελλα τη νέα σεζόν μετά την ανατροπή της επί της ΑΕΚ το Σάββατο. Ο Άρης στο ματς των Ζωσιμάδων εμφανίστηκε κεφάτος και ήταν αγωνιστικά ανώτερος.

Οι παίκτες του Χερμάν Μπούργος, είχε την κατοχή της μπάλας και έχασαν ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ νωρίς (8’) με τον Φαμπιάνο.

Ο Άρης διπλασίασε τα τέρματά του με τον Καμαρά στο 22ο λεπτό. Οι Θεσσαλονικείς έχασαν κι άλλες ευκαιρίες ενώ ο ΠΑΣ έκανε την πρώτη του τελική στο 39’ με τον Κύρκο, δείγμα του παθητικού ρόλου που είχε στο ματς.

Ο Άρης συνέχισε να είναι απειλητικός και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα γκολ κυρίως με τον Καμαρά και τον Μαντσίνι.

Ο Εμπακατά στο 81’ έβαλε το τρίτο γκολ του Άρη με σουτ στην κλειστή γωνία.

ΠΑΣ Γιάννινα (Mεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας (Οικονομόπουλος 72′), Εραμούσπε, Κάργας, Ποζνάνσκι (Κόντε 61′), Καραχάλιος (Λιάσος 8′), Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ, Κύρκος, Περέα.

Άρης (Μπούργος): Κουέστα, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς Εμπακατά, Ματίγια, Ντουκουρέ, Μαντσίνι (Γκάμα 59′), Ιτούρμπε (Γκαρσία 53′), Πάλμα, Καμαρά (Δεληζήσης 73′).

Η τελική βαθμολογία των πλέι οφ

  1. Ολυμπιακός 83
  2. ΠΑΟΚ 64
  3. Άρης 62
  4. Παναθηναϊκός 61
  5. ΑΕΚ 56
  6. ΠΑΣ Γιάννινα 46
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή