Premier League, Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ 1-2: Ελπίζει μέχρι το τέλος

Premier League, Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ 1-2: Ελπίζει μέχρι το τέλος

Η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 2-1 της Σαουθάμπτον για την 37η αγωνιστική της Premier League

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 2-1 της Σαουθάμπτον για την 37η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Γιούγκεν Κλοπ έπαιξε με τη φωτιά αλλά έμεινε ζωντανή και κυνηγά μέχρι τέλους την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Λίβερπουλ έφτασε τους 89 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι που είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ υποδέχεται τη Γουλβς την τελευταία αγωνιστική.

Οι «Reds» θέλουν δική τους νίκη και γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Άστον Βίλα που προπονεί ο Στίβεν Τζέραρντ για να κατακτήσει τον τίτλο. Η Σαουθάμπτον από την άλλη έμεινε στους 40 βαθμούς.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως είχε προαναγγείλει, έκανε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Άλλωστε ο Γερμανός δήλωσε ότι η Σίτι πολύ δύσκολα θα χάσει βαθμούς για δεύτερο σερί ματς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με τον Ρέντμοντ. Η Λίβερπουλ ισοφάρισε με τον Μιναμίνο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μάτιπ με γκολ στο 67’ έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή