Κύπελλο Ελλάδος: Ο Ματέου Λαόθ διαιτητής του τελικού

Κύπελλο Ελλάδος: Ο Ματέου Λαόθ διαιτητής του τελικού

Ο Ισπανός Ματέου Λαόθ ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στις 21 Μαΐου στο ΟΑΚΑ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ισπανός Ματέου Λαόθ ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στις 21 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Ο 45χρονος διαιτητής έχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Ανήκει στην Elite κατηγορία της UEFA και δεν έχει σφυρίξει στο παρελθόν ματς ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Λαόθ ήταν ο διαιτητής του περσινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι που έληξε με νίκη των Λονδρέζων με 1-0. Είναι πολύ έμπειρος κι έχει σφυρίξει δύο φορές «κλάσικο» για το πρωτάθλημα Ισπανίας. 

Ήταν ο διαιτητής του τελικού του ισπανικού Κυπέλλου το 2014 ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα. Είναι σφυρίξει τον τελικό του σούπερ Καπ έναν χρόνο νωρίτερα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Λαόθ ήταν ο διαιτητής του Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 1-0 για το Europa League. Πέρσι είχε σφυρίζει το Ομόνοια – Ολυμπιακός για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Πάου Ντέβις και Ρομπέρτο Παλομάρ. Τέταρτος θα είναι ο Μανούχος και στο  VAR ο Ρικάρντο Μπενγκοετσέα μαζί με τον με τον Ευαγγέλου. Παρατηρητής ορίστηκε ο Νίκος Αγαδάκος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή