Europa League, Γκλάσνερ: «Όλοι έδωσαν τα πάντα»

Europa League, Γκλάσνερ: «Όλοι έδωσαν τα πάντα»

Ευτυχισμένος μετά την κατάκτηση του Europa League ήταν ο Όλιβερ Γκλάσνερ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευτυχισμένος μετά την κατάκτηση του Europa League ήταν ο Όλιβερ Γκλάσνερ.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κατέκτησε το Europa League απέναντι στη Ρέιντζερς στη διαδικασία των πέναλτι. Μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης ο τελικός οδηγήθηκε στη ρώσικη ρουλέτα. 

Εκεί, μία απόκρουση του Κέβιν Τραπ σε εκτέλεση του Ράμσεϊ και η απόλυτη ευστοχία των Γερμανών έκριναν την κούπα. Ο Όλιβερ Γκλάσνερ μιλώντας στο γερμανικό δίκτυο «RTL+» αποθέωσε τους παίκτες του.

«Έχουμε παίξει 13 αγώνες στην Ευρώπη και δεν έχουμε χάσει ούτε έναν αυτήν την σεζόν. Δεν μπορώ να περιγράψω την σκληρή δουλειά που έχουν κάνει αυτά τα παιδιά για να φθάσουν εδώ. Ολοι έδωσαν τα πάντα κάτω από αυτήν την απίστευτη ζέστη. Ολοι συνεισέφεραν και μόνο με αυτό το πνεύμα γινόταν. Τώρα, πάμε να γιορτάσουμε λίγες ημέρες» σημείωσε ο προπονητής της Άιντραχτ. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ συγκινημένος. Είχα ονειρευθεί αυτήν την βραδιά, ότι θα ήταν μια ιστορική βραδιά για τον σύλλογο, μια ιστορική βραδιά για εμένα. Είναι ο πρώτος μου ευρωπαϊκός τίτλος και με γεμίζει ευτυχία. Είναι πολύ σημαντικό και όμορφο για την ομάδα και θα κρατήσω αυτήν την ανάμνηση για πάντα. Δεν το φανταζόμουν ποτέ αυτό, ήξερα ότι θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία μου σε τέτοιου είδους αγώνες που μου αρέσουν, και σήμερα λειτούργησε καλά για εμένα. Τώρα θα το απολαύσουμε. Οι φίλαθλοι μας, είναι φανταστικοί, μας συνοδεύουν πάντα και παντού. Και αυτός ο τίτλος, είναι εν μέρει δικός τους, αυτό είναι σίγουρο» σχολίασε ο Μπορέ, σκόρερ του γκολ της γερμανικής ομάδας στην κανονική διάρκεια του τελικού. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT