Φαν Μπρόνκχορστ: «Μεγάλη απογοήτευση»

Φαν Μπρόνκχορστ: «Μεγάλη απογοήτευση»

Απογοητευμένος από την απώλεια του Europa League εμφανίστηκε ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απογοητευμένος από την απώλεια του Europa League εμφανίστηκε ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ.

Ο Ολλανδός προπονητής δε μπορούσε να κρύψει τη στεναχώρια του μετά την ήττα της Ρέιντζερς από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη διαδικασία των πέναλτι. Σημείωσε ωστόσο ότι γνωρίζει το συναίσθημα των παικτών αφού έχει χάσει τελικό Μουντιάλ.

«Είναι μεγάλη απογοήτευση. Το να παίζεις έναν ευρωπαϊκό τελικό και να τον χάνεις πάντα θα πονάει. Κάνεις ό,τι μπορείς για να τον κερδίσεις, αλλά κρίνεται στα πέναλτι και είναι λαχείο. Δεν κατηγορώ τους παίκτες μου μετά από όλα όσα έδωσαν. Ήταν ένα πολύ… σφιχτό παιχνίδι. Είναι μεγάλη απογοήτευση. Ξέρω τι είναι, έχασα έναν τελικό Μουντιάλ, τον μεγαλύτερο αγώνα που μπορεί να υπάρξει. Αλλά πάντα προχωράς» σημείωσε αρχικά ο Ολλανδός προπονητής.

«Είχαμε προετοιμάσει καλά τα πέναλτι. Κάποιοι παίκτες ήθελαν να τα εκτελέσουν και υπήρχαν και άλλοι που δεν ήθελαν. Είχαμε τη λίστα μας αλλά έπρεπε να την προσαρμόσουμε βάσει των αλλαγών. Ο Ααρον (σ.σ. Ράμσεϊ) είναι απογοητευμένος, αλλά ανέλαβε την ευθύνη για το σουτ. Θα μπορούσε να σκοράρει ή να το χάσει» κατέληξε ο τεχνικός της Ρέιντζερς

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή