Κιλιάν Εμπαπέ: Απών από την προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν

Κιλιάν Εμπαπέ: Απών από την προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Κιλιάν Εμπαπέ απουσίασε από την προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν την Πέμπτη δίχως να ενημερώσει τους ανθρώπους της ομάδας

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κιλιάν Εμπαπέ απουσίασε από την προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν την Πέμπτη δίχως να ενημερώσει τους ανθρώπους της ομάδας.

Όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ ο σούπερ σταρ της Παρί προπονήθηκε ατομικά σε κλειστό χώρο χωρίς να έχει επικοινωνία με μέλη της ομάδας. Η ομάδα του Ποκετίνο αντιμετωπίζει το Σάββατο τη Μετς στο τελευταίο της ματς στο φετινό πρωτάθλημα.

Είναι ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ της μεταγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ. Όπως έχει γραφτεί, ο Γάλλος αναμένεται να μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ.

Πρόσφατα, το διαδικτυακό κατάστημα της Παρί, δεν πρόσφερε προς πώληση τη φανέλα του Εμπαπέ. Οι Γάλλοι προσφέρουν γη και ύδωρ προκειμένου να μείνει στην ομάδα ο ποδοσφαιριστής, στον οποίο δίνουν τον απόλυτο έλεγχο της ομάδας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή