La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις 0-0: Με το μυαλό στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις 0-0: Με το μυαλό στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπέτις έμειναν στο 0-0 για την 38η και τελευταία αγωνιστική της La Liga.

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπέτις έμειναν στο 0-0 για την 38η και τελευταία αγωνιστική της La Liga.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, που έχει σηκώσει ήδη το πρωτάθλημα, ολοκλήρωσε τη σεζόν της στην Ισπανία με 86 βαθμούς. Αυτή ήταν η όγδοη ισοπαλία για τους Μαδριλένους.

Η Μπέτις που θα αγωνιστεί στο Europa League τη νέα σεζόν, ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα τους 65 βαθμούς. Στο ματς έγινε διπλό «πασίγιο» αφού αναμετρήθηκαν η πρωταθλήτρια με την κυπελλούχο.

Για τη Ρεάλ ακολουθεί ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Μαδριλένοι αντιμετωπίζουν τη Λίβερπουλ στο Παρίσι το Σάββατο 28 Μαΐου.

Η Λεβάντε επιβλήθηκε με 4-2 της Ράγιο Βαγιεκάνο και αποχαιρέτησε με νίκη την κορυφαία κατηγορία. Η Λεβάντε είναι στη 19η θέση με 35 βαθμούς.

Η Ράγιο είναι στη 12η θέση με 42 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18’ με τον Άλβαρο Γκαρσία. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μελέρο στο 26’ και προηγήθηκαν με 1-2 με τον Μαρτί στο 44ο λεπτό.

Με το δεύτερο γκολ του Μελέρο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Λεβάντε έκανε το 1-3. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 61’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκουαρδιόλα. Ο Κόκε έκανε το 2-4 στο 76ο λεπτό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή