Conference League: Κερδίζει έναν γύρο ο Κυπελλούχος Ελλάδος

Conference League: Κερδίζει έναν γύρο ο Κυπελλούχος Ελλάδος

Πώς η Ρόμα του Μουρίνιο άλλαξε τα δεδομένα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα επιπλέον κίνητρο στον τελικό του Κυπέλλου θα έχουν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ αφού η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από τον τρίτο προκριματικό του Europa Conference League.

Η έξοδος της Ρόμα στο Europa League της επόμενης περιόδου έφερε εξελίξεις όσον αφορά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο αγωνίζεται μαζί με τη Φέγενορντ στον τελικό του Europa Conference League.

Με δεδομένο ότι η ολλανδική ομάδα εξασφάλισε κι εκείνη θέση στο Europa League μέσω του πρωταθλήματός της, μένει κενή η θέση που δίνει στη διοργάνωση η κατάκτηση του Conference League.

Οι Κυπελλούχοι Κροατίας, Ελβετίας, Ελλάδας κερδίζουν έναν γύρο και από τον 2ο προκριματικό του Conference League θα ξεκινήσουν από τον 3ο. Οι αγώνες του τρίτου προκριματικού είναι προγραμματισμένοι για τις 4 και 11 Αυγούστου.

Ακόμη, οι Κυπελλούχοι Τουρκίας, Δανίας, Κύπρου κέρδισαν έναν γύρο στα προκριματικά του Europa League και από τον 3ο προκριματικό πάνε στα πλέι-οφ.

Οι Κυπελλούχοι Σερβίας και Τσεχίας αλλάζουν διοργάνωση και για να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε πάνε στον 3ο προκριματικό του Europa League.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή