Κιλιάν Εμπαπέ: Ανακοινώθηκε η παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν

Κιλιάν Εμπαπέ: Ανακοινώθηκε η παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έδωσε τα χέρια με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025. Η συμφωνία των δύο πλευρών ανακοινώθηκε επίσημα από την Παρί.

Ο Εμπαπέ, σύμφωνα με όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες εβδομάδες, είχε έρθει σε προφορική συμφωνία στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί, η Παρί του έδωσε «γη και ύδωρ» προκειμένου να μείνει στην ομάδα.

Η συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει ότι ο ποδοσφαιριστής θα λάβει 130 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους υπογραφής με ετήσιες απολαβές 50 εκατομμύρια ευρώ. Ο Εμπαπέ θα έχει τα δικαιώματα της εικόνας του στο 100%. Ακόμη, θα έχει λόγο στις αποφάσεις στο συλλόγου που αφορούν τον προπονητή, τον τεχνικό διευθυντή αλλά και τους παίκτες που θα αποκτηθούν ή θα αποχωρήσουν.

«Αυτό είναι το σπίτι μου, πάντα το έλεγα. Μένω στην Παρί Σεν Ζερμέν για να κατακτήσουμε τίτλους μαζί» ήταν τα πρώτα λόγια του 23χρονου επιθετικού μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Εμπαπέ έχει αγωνιστεί σε 216 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Έχει σκοράρει 168 γκολ, ενώ έχει μοιράσει 87 ασίστ. Έχει πανηγυρίσει με τους Παριζιάνους τέσσερα πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα, δύο Λιγκ Καπ και τρία Σούπερ Καπ Γαλλίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή