Serie A, Σασουόλο – Μίλαν 0-3: Πρωταθλήτρια μετά από 11 χρόνια

Serie A, Σασουόλο – Μίλαν 0-3: Πρωταθλήτρια μετά από 11 χρόνια

Η Μίλαν επιβλήθηκε με 3-0 της Σασουόλο και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Serie A

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μίλαν επιβλήθηκε με 3-0 της Σασουόλο και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Serie A.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έπαιζε για δύο αποτελέσματα στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής αφού της αρκούσε και η ισοπαλία για να πάρει τον τίτλο. Οι Μιλανέζοι κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης με μεγάλη άνεση.

Ο Ζιρού άνοιξε το σκορ στο 17’ και ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων ένα τέταρτο αργότερα. Ο Κεσί στο 36’ έκανε το 0-3 για τη Μίλαν. 

Οι «ροσονέρι» έφτασαν τους 86 βαθμούς και κατέκτησαν τον τίτλο. Η Μίλαν επέστρεψε στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος μετά από 2011.

Αυτό είναι το 19ο πρωτάθλημα για τους «ροσονέρι». Η Μίλαν έφτασε την Ίντερ, που είχε κατακτήσει τον τίτλο την περασμένη σεζόν. 

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι επιβλήθηκε με 3-0 της Σαμπντόρια την τελευταία αγωνιστική και τερμάτισε στη δεύτερη. Η Ίντερ, που πριν λίγες εβδομάδες κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας απέναντι στη Γιουβέντους ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 84 βαθμούς.

Οι «νερατζούρι» πήραν τη νίκη με τρία γκολ σε οκτώ λεπτά. Ο Ιβάν Πέρισιτς άνοιξε το σκορ στο 49ο λεπτό. Με δύο γκολ του Κορέα (55’, 57’) η Ίντερ έφτασε στο 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή