Μπάγερν Μονάχου: Συνεχίζει μέχρι το 2024 ο Νόιερ

Μπάγερν Μονάχου: Συνεχίζει μέχρι το 2024 ο Νόιερ

Την ανανέωση του συμβολαίου του Μάνουελ Νόιερ ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανανέωση του συμβολαίου του Μάνουελ Νόιερ ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024. Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής μεταγράφηκε στην ομάδα του Μονάχου από τη Σάλκε το 2011.

Με τη φανέλα των Βαυαρών έχει αγωνιστεί 472 φορές σε όλες τις διοργάνωσης. Έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 226 αγώνες. 

Ως μέλος της Μπάγερν έχει πανηγυρίσει δέκα πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα Γερμανίας και δύο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι αρχηγός της ομάδας από το 2017.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το ταξίδι μου συνεχίζεται στη Μπάγερν. Θα έχουμε ξανά μια πολύ καλή ομάδα με την οποία μπορούμε να παίξουμε για κάθε τίτλο. Ως τερματοφύλακας και αρχηγός θέλω να είμαι βασικός παράγοντας στους μεγάλους μας στόχους. Θέλουμε να επεκτείνουμε το ρεκόρ του τίτλου μας και να αγωνιστούμε ξανά για το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ σημείωσε ο ποδοσφαιριστής μετά την ανανέωση του συμβολαίου του. 

Ο Όλιβερ Καν, διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν σχολίασε: «Ο Νόιερ είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμο και θέτει νέα δεδομένα για τη θέση εδώ και χρόνια. Είναι τεράστιο επίτευγμα να είσαι τόσα χρόνια στην κορυφή Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανανεώσαμε το συμβόλαιό του. Ο Μανουέλ είναι σημαντική φιγούρα στην ιστορία της Μπάγερν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT