Τεν Χαγκ: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δυνατότητες»

Τεν Χαγκ: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δυνατότητες»

Την πρώτη συνέντευξη τύπου ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ο Έρικ Τεν Χαγκ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη συνέντευξη τύπου ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ο Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Ολλανδός παρακολούθησε από κοντά την ήττα της νέας του ομάδας από την Κρίσταλ Πάλας για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όπως σημείωσε δεν έχει κάνει ακόμη τις εισηγήσεις του αφού είναι στο στάδιο της ανάλυσης.

«Το σχέδιο είναι πολύ μεγάλο κι έχουμε πολύ λίγο χρόνο» σημείωσε ο Τεν Χαγκ. «Ανυπομονώ να συνεργαστώ με αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Την προηγούμενη σεζόν η ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση που σημαίνει ότι υπάρχει προοπτική. Πιστεύω ότι αν βελτιωθούμε, αν δουλέψουμε μαζί, θα καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με τη φετινή σεζόν» δήλωσε ο Ολλανδός προπονητής. 

Ο Τεν Χαγκ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με τον Χάρι Μαγκουάιρ. Ο Άγγλος αμυντικός και αρχηγός της ομάδας βρίσκεται στο επίκεντρο κριτικής από φίλους της Γιουνάιτεντ.

«Η επόμενη χρονιά θα είναι διαφορετική αλλά έχει κάνει καλή δουλειά. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και έχει καταφέρει πολύ σπουδαία πράγματα. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του» είπε για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή. 

Ο Τεν Χαγκ σχολίασε και την κυριαρχία της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια στην Premier League. «Τους θαυμάζω τους Κλοπ και Πεπ, ωστόσο, κάθε εποχή έχει και το τέλος της…» ανέφερε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Μεγάλο θέμα για την αγγλική ομάδα είναι και η παραμονή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε πολύ καλή σεζόν, ωστόσο με τη πρόσληψη του Τεν Χαγκ πυροδοτήθηκαν φήμες σχετικά με το μέλλον του. 

«Προτού πω οτιδήποτε σε εσάς, θα μιλήσω μαζί του» είπε σχετικά η Τεν Χαγκ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή