Ευρωλίγκα: Στόχο το «3 στα 3» βάζει πλέον η Εφές

Ευρωλίγκα: Στόχο το «3 στα 3» βάζει πλέον η Εφές

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Εφές κατέκτησε την Ευρωλίγκα.

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Εφές κατέκτησε την Ευρωλίγκα. Οι Τούρκοι, που αμφισβητήθηκαν ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, επικρατώντας 58-57 στον τελικό με τη Ρεάλ απέδειξαν πως είναι μια ομάδα συνόλου, με έναν εξαιρετικό προπονητή (Εργκίν Αταμάν), που προσαρμόζει ιδανικά την τακτική του, παίρνοντας το 100% από τους ρολίστες παίκτες του.

Δίπλα στους MVP Βασίλιε Μίτσιτς (πιθανότατα θα μετακομίσει στο ΝΒΑ) και Σέιν Λάρκιν, βρίσκονται παίκτες όπως ο κορυφαίος του τελικού Τίμπορ Πλάις που πέτυχε 19 πόντους. Δικαίως, λοιπόν, ο Αταμάν έκανε λόγο για three peat στην Κωνσταντινούπολη του χρόνου.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός μετά την 4η θέση, στρέφει το ενδιαφέρον του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπου αύριο αντιμετωπίζει το Περιστέρι. Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί δυσαρέσκεια για το γεγονός πως η ΚΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20.000 ευρώ από την Ευρωλίγκα για συνθήματα των οπαδών της κατά του τεχνικού της Μπαρτσελόνα Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή