ΠΑΟ: Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για τη διπλή ανάπλαση

ΠΑΟ: Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για τη διπλή ανάπλαση

Ενα δεύτερο κύπελλο γεμάτο νέκταρ γεύτηκαν την Κυριακή οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, καθώς την επόμενη ημέρα του τελικού υπεγράφησαν από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη (Ερασιτέχνης και ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δήμος Αθηναίων, τράπεζες) οι συμβάσεις της διπλής ανάπλασης.

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα δεύτερο κύπελλο γεμάτο νέκταρ γεύτηκαν την Κυριακή οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, καθώς την επόμενη ημέρα του τελικού υπεγράφησαν από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη (Ερασιτέχνης και ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δήμος Αθηναίων, τράπεζες) οι συμβάσεις της διπλής ανάπλασης. Η κίνηση των 59 μελών του Ερασιτέχνη να κινηθούν νομικά για να καθυστερήσουν τις διαδικασίες έπεσε στο κενό, αφού τα νομικά επιτελεία όλων των μερών έκριναν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην υπογραφούν οι συμβάσεις. Το επόμενο βήμα θα γίνει με τη δημοπράτηση του έργου, που αναμένεται τον Ιούνιο. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (γραφεία, κλειστό γήπεδο 3.100 θέσεων, κολυμβητήριο, προπονητήρια κ.λπ.) θα παραδοθούν μέχρι το 2024, ενώ δύο χρόνια αργότερα θα είναι έτοιμο και το ποδοσφαιρικό γήπεδο, προδιαγραφών FIFA-UEFA 4 αστέρων και χωρητικότητας μέχρι 40.000 θεατών, με όρους χρήσης που παρουσιάστηκαν αναλυτικά από τον Δήμο Αθηναίων.

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να παραμείνει έως τότε στη Λεωφόρο, αλλά αυτό θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τις επιθεωρήσεις της UEFA, κλιμάκιο της οποίας αναμένεται την ερχομένη εβδομάδα στην Αθήνα προκειμένου να ελέγξει το γήπεδο και να δώσει άδεια διεξαγωγής των ευρωπαϊκών αγώνων του, που φέτος θα ξεκινήσουν από τον 3ο και όχι τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League. Με την κατάκτηση του Κυπέλλου, οι «πράσινοι» γλίτωσαν ένα γύρο και 20 ημέρες και στην κλήρωση της 18ης Ιουλίου (4 και 11 Αυγούστου τα παιχνίδια) θα είναι στο γκρουπ των αδυνάτων. Εάν προκριθούν, στα πλέι οφ θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT