Η επόμενη ημέρα για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Η επόμενη ημέρα για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Η κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό ήταν ένα κερασάκι σε μια πολύ γλυκιά τούρτα, όχι τόσο γιατί γιόρτασε έναν τίτλο για πρώτη φορά μετά το 2014, όσο επειδή επιβεβαίωσε ότι έχει τις δυνατότητες να φανεί ανταγωνιστικός σε πιο υψηλό επίπεδο.

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό ήταν ένα κερασάκι σε μια πολύ γλυκιά τούρτα, όχι τόσο γιατί γιόρτασε έναν τίτλο για πρώτη φορά μετά το 2014, όσο επειδή επιβεβαίωσε ότι έχει τις δυνατότητες να φανεί ανταγωνιστικός σε πιο υψηλό επίπεδο. Η εξαιρετική δουλειά του Γιοβάνοβιτς δίνει εγγυήσεις, με τη διοίκηση να εμφανίζεται έτοιμη να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και να κάνει κινήσεις ικανές να βοηθήσουν την ομάδα να αλλάξει επίπεδο.

Η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να αυξήσει αρκετά το μεταγραφικό μπάτζετ θεωρείται δεδομένη, με στόχο την απόκτηση ποιοτικών παικτών για την ενδεκάδα, αλλά και την ποσοτική ενίσχυση του ρόστερ. Πρώτα θα ξεκαθαρίσει, βέβαια, το τοπίο με τα συμβόλαια που λήγουν (Βιγιαφάνες, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες) ή τους δανεικούς (Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ, Λούντκβιστ), με όλα τα σενάρια να είναι ανοικτά καθώς ο Γιοβάνοβιτς επιθυμεί την παραμονή τουλάχιστον των μισών. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει σε τέσσερις εβδομάδες, με το πρώτο στάδιό της να γίνεται στην Ελλάδα.

Πολλές αλλαγές θα κάνει και ο ΠΑΟΚ, σε μια χρονιά που οι άνθρωποί του τη θεωρούν επιτυχημένη κι ας χάθηκε το Κύπελλο, με την ευθύνη να τη ρίχνουν κυρίως στον Ισπανό διαιτητή Λαόθ, λόγω του καταλογισμού «ενός πέναλτι-εφεύρεσης» όπως δήλωσε ο Λουτσέσκου. Η διοίκηση έστειλε σχετική επιστολή διαμαρτυρίας στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, και άλλη επιστολή της προς υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, αρχηγείο αστυνομίας και ΕΠΟ. Ζήτησε όλο το οπτικό υλικό από τις κάμερες του ΟΑΚΑ ώστε να καταλογιστούν ευθύνες στην αστυνομία για τα επεισόδια. Εγιναν 17 συλλήψεις (οι 15 οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο – δύο ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι), ενώ αναμένονται και άλλες μετά την ταυτοποίησή τους μέσω του οπτικού υλικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή