Στέφανος Τσιτσιπάς: Στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός με μεγάλη ανατροπή

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός με μεγάλη ανατροπή

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 7-5, 6-4, 2-6, 3-6, 2-6 του Λορέντζο Μουζέτι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 7-5, 6-4, 2-6, 3-6, 2-6 του Λορέντζο Μουζέτι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε την ανατροπή αφού βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ. Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο τον Ζντένεκ Κόλαρ, που απέκλεισε τον Λούκας Πούιγ.

Στο πρώτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρήκε μπρέικ για 4-1. Ο Ιταλός τενίστας «έσπασε» το σερβίς του 23χρονου για το 4-4 ενώ έκανε νέο μπρέικ για το 6-5. Ο Μουζέτι σέρβιρε επιτυχημένα και έκλεισε το πρώτο σετ.

Ο Ιταλός προηγήθηκε με 4-0 στο δεύτερο σετ βρίσκονται δύο μπρέικ. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε πίσω το ένα αλλά ο Μουζέτι κράτησε το σερβίς του για το 6-4 και το 2-0 στα σετ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε την αντεπίθεσή του στο τρίτο σετ. Ανεβάζοντας το ποσοστό του στο σερβίς, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με 3-0 κάνοντας μπρέικ και στη συνέχεια έκλεισε το σετ στο σερβίς του αντιπάλου του.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με μπρέικ για το 3-0 στο τέταρτο σετ. Ο Μουζέτι «απάντησε» στο σερβίς του Τσιτσιπά αλλά ο περσινός φιναλίστ του Ρολάν Γκαρός έκανε το 4-2 με νέο μπρέικ και έκλεισε το σερβίς σερβίροντας επιτυχημένα.

Στο πέμπτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε δύο μπρέικ και προηγήθηκε με 5-1. Είχε μάλιστα την ευκαιρία να κλείσει το ματς στο σερβίς του αντιπάλου του αλλά απώλεσε δύο ματς πόιντ με τον Μουζέτι να μειώνει σε 5-2 και να μένει στον αγώνα. Ο Τσιτσιπάς έκλεισε την αναμέτρηση στο σερβίς του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή