Μπιτς βόλεϊ: γίνεται… παραλία η πλατεία Συντάγματος

Μπιτς βόλεϊ: γίνεται… παραλία η πλατεία Συντάγματος

Από το Σύνταγμα στη Θεσσαλονίκη και από την Ξάνθη στον Αγιο Νικόλαο θα ταξιδέψει αυτή τη χρονιά το σιρκουί του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το Σύνταγμα στη Θεσσαλονίκη και από την Ξάνθη στον Αγιο Νικόλαο θα ταξιδέψει αυτή τη χρονιά το σιρκουί του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ. Υστερα από δύο χρόνια καραντίνας, το βόλεϊ της άμμου αναμένεται να χαρίσει στους φίλους του μοναδικές αγωνιστικές στιγμές αλλά και να αναδείξει τα νέα αστέρια του αθλήματος που είναι συνυφασμένο με τον ήλιο και τη θάλασσα.

Το πρώτο σερβίς θα δοθεί στο Σύνταγμα (2-5 Ιουνίου), στο οποίο θα αγωνιστεί και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με συμπαίκτη τον αρχηγό της Εθνικής βόλεϊ σε αγώνα επίδειξης για φιλανθρωπικό σκοπό. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι διοργανώσεις σε Θεσσαλονίκη (16-19/6), Ξάνθη (15-17/7) και Αγιο Νικόλαο (29-31/7).

«Μετά την πανδημία θα δω και πάλι τους αθλητές του μπιτς βόλεϊ και ειδικά τους νέους. Ευελπιστώ ότι θα έχουμε μια εξαιρετική σεζόν», υπογράμμισε ο ομοσπονδιακός προπονητής Τίε Σαντάνα, ενώ ο τιμ μάνατζερ Μανώλης Ρουμελιώτης υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα δυνατό σιρκουί. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και από ομάδες του εξωτερικού για να πάρουν μέρος στους αγώνες».

Για τη φετινή διοργάνωση υπήρχε πληθώρα αιτήσεων από δήμους και φορείς ώστε να φιλοξενήσουν κάποιο «σταθμό» του πρωταθλήματος. Στο σιρκουί θα πάρει μέρος η νέα γενιά του αθλήματος, από την οποία θα αναδειχθούν οι ομάδες που θα διεκδικήσουν προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή