Ολυμπιακός: Απόλυτος κυρίαρχος στην υδατοσφαίριση

Ολυμπιακός: Απόλυτος κυρίαρχος στην υδατοσφαίριση

Τον 10ο σερί τίτλο της κατέκτησε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τη Βουλιαγμένη στα πέναλτι (4-2) και με συνολικό σκορ 14-12 διατήρησαν τα σκήπτρα στην Α1 κατηγορία.

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον 10ο σερί τίτλο της κατέκτησε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τη Βουλιαγμένη στα πέναλτι (4-2) και με συνολικό σκορ 14-12 διατήρησαν τα σκήπτρα στην Α1 κατηγορία. Πρόκειται για το 36ο πρωτάθλημα στην ιστορία της πειραϊκής ομάδας.

Ο τρίτος τελικός του πρωταθλήματος ήταν ένας αγώνας αντάξιος δύο μεγάλων ομάδων. Η Βουλιαγμένη προσπάθησε να δώσει… παράταση στη σειρά, αλλά οι «Πειραιώτες», χάρη στην ευστοχία τους στη διαδικασία των πέναλτι, πρόσθεσαν άλλη μία κούπα στην τροπαιοθήκη του συλλόγου.

Η απονομή του τροπαίου έγινε μέσα σε συγκινησιακό κλίμα. Ο Θοδωρής Βλάχος παρέλαβε την κούπα βουρκωμένος καθώς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την επόμενη σεζόν αναμένεται να ασχοληθεί εξ ολοκλήρου με την εθνική ομάδα. Ο 53χρονος προπονητής βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το 2011 ως πρώτος προπονητής. Ο Πανιώνιος σήμερα (20.30) υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης με στόχο την 3η θέση της Α1 ανδρών. Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες 1-1 και η σημερινή νικήτρια θα αναδειχθεί 3η. Σήμερα (18.30) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γλυφάδα για την Α1 γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» προηγούνται με 2-0 στη σειρά και με νίκη θα κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή