ΑΕΚ: Συνεχίζει ο Μάνταλος

Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Πέτρος Μάνταλος

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο αρχηγός της Ένωσης είχε συνάντηση το βράδυ της Τετάρτης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι δύο άνδρες εξέφρασαν τις σκέψεις τους σχετικά με την ομάδα και έληξε το θέμα που είχε προκύψει με την παραμονή του Έλληνα μέσου.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, με δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο τελευταίο ματς των πλέι οφ, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης. Ο διεθνής μέσος ήταν φανερά απογοητευμένος και τόνιζε ότι ήταν έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του.

«Οι μεγαλύτερες ευθύνες είναι δικές μου. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν είναι σημαντικές, ξέρω τι πρέπει να κάνω και πιστέψτε με θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις.

Η ομάδα ετοιμάζεται να μπει στο γήπεδό της και στην κρισιμότερη σεζόν στην ιστορία της. Κάτι δεν πάει καλά, κάποιος πρέπει να πάρει τις ευθύνες και τις επόμενες θα καταλάβουν όλοι τι εννοώ» είχε δηλώσει μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Μάνταλος έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2024. Ο Έλληνας διεθνής είχε αποκτηθεί από την Ένωση το 2014.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή